Po úspěšném výjezdu do Milána v Lize Mistrů pokračuje boj o titulem jediným skutečným derby v Čechách, Slavia hraje na spartě!

Není třeba plýtvat slovy, přichází na řadu nejdůležitější zápas sezony, derby s naším odvěkým rivalem! Ubohý tým z Letné je sice v tabulce za sešívanými 9 bodů, ale přesto čeká slávisty tuhý boj a my musíme Slavii pomoct ze všech sil k očekávanému vítězství, vládci Prahy musí zůstat nadále z Edenu!

 

Sraz na tradiční velký pochod na soupeřovo území začne v neděli 22.9. v 15:00 na Václavském náměstí u jezdecké sochy Svatého Václava. Odtamtud se společně vydáme na Letnou zhruba v 15:30!

 

Na derby tentokrát vyrážíme V BÍLÉ BARVĚ! Bílá trička Anti Sparta jsou nadále k dostání v TS Store a budou k dispozici i přímo na Letné. Věříme, že ho na sobě bude mít drtivá většina slávistů a ukážeme, že umíme být jednotní! Rádi bychom také vyzvali všechny slávisty, kteří se na pochod a derby chystají, aby zvážili své síly při konzumaci alkoholu, pivo si dá rád každý, ale opilé potácející se trosky dělají ostudu Slavii i jejím fanouškům. Při pochodu šetřete silami, kvalitní fandění je třeba předvést zejména na tribuně! Na utkání je připravena choreografie, při její realizaci poslouchejte známé tváře, choreo netrhejte, nemlaťte do něj.

Uvidíme se v neděli na pochodu, jdeme bojovat za slávu červenobílých barev, ať žije Slavia!

19.09.2019 Tribuna Sever

Komentáře