Chcete mít originál kšiltovku trenéra Slavie Jindřicha Trpišovského a zároveň tím přispět na dobrou věc? Zúčastněte se dražby!

Po vítězné bitvě s plzeňským soupeřem o titul věnoval trenér Slavie Jindřich Trpišovský svou oblíbenou kšiltovku speakerovi Tribuny Sever, rozhodli jsme se dát možnost všem, kteří by ji chtěli nosit jako trenér, případně ji mít na památku jako cenný suvenýr. Zakládáme dražbu této unikátní relikvie. Výtěžek z dražby bude poukázán organizaci Donor, kterou Slavia a její fanoušci dlouho podporují. 

Donor, z.s. je dobrovolným, nevládním, neziskovým sdružením, které spojuje program podpory a pomoci pacientům po transplantaci kmenových buněk krvetvorby a/nebo závažných akutních i chronických onemocnění, jejich rodinám a zdravotnickému personálu. Více o Donor zde: http://www.donor.cz a spolupráci Slavie s Donor např. zde: https://www.slavia.cz/clanek.asp?id=Spolu-jsme-silnejsi-Sdruzeni-DONOR-14291 či na tomto videu: https://www.facebook.com/watch/?v=10154649166709231 

 

Částku, kterou jste ochotni za kšiltovku zaplatit pište do komentářů pod tímto článkem, v komentářích na FB, na e-mailu tribunasever@tribunasevr případně na twitteru. Dražba bude ukončena v pátek 24. května. V sobotu 25. května slaví sdružení DONOR 30 let a bude mu vydražená částka předána.

Bližší informace je možné získat v TS Store případně na e-mailu tribunasever@tribunasever.cz 

 

13.05.2019 Tribuna Sever

Komentáře