Po letech prodeje suvenýrů v koridoru na stadionu a dlouhém zvažování jsme se v létě rozhodli otevřít kamenný obchod Tribuny Sever.

Od otevření slávistického chrámu v Edenu jste mohli (a stále můžete) vidět u vstupů č. 1 a č. 2 provizorní stánky se suvenýry Tribuny Sever. V počátcích se jednalo o pár šál, triček a samolepek. Sortiment se postupně rozrůstal, s ním i poptávka po věcech s logem TS, které je již kultovní. Po dlouhém zvažování, zda by mělo smysl otevřít stálý obchod přišel impuls, po kterém se všechno rozeběhlo strašně rychle. V úterý jsme se dohodli s vedením klubu a stadionu na podmínkách, ve čtvrtek jsme dostali klíče a o víkendu jsme provizorně otevřeli. Z počátku v hodně bojových podmínkách, neměli jsme v podstatě nic... Za obrovskou, bezelstnou a obětavou pomoc s vybavením, zařizováním atd. zaslouží poděkování a nekonečnou úctu partička přátel a příznivců TS Store z řad Beroun Fans, Sešívek z Příbramska, InActive, Loyals a dalších skupin. Poděkování si zaslouží také Hanz z hospůdky Zlý časy. Na postupnou proměnu TS Store se můžete podívat v přiložené fotogalerii. Jsme rádi, že nás navštěvují i hráči, trenéři a legendy Slavie.

V podobě TS Store získala Tribuna Sever své zázemí, v našich prostorech se kromě zakoupení suvenýrů s logem TS můžete přihlašovat na výjezdy pořádané TS, přihlašovat se do Odboru Přátel a vyzvedávat si jeho členské kartičky. Příjemným rituálem prakticky každého domácího zápasu se pak stal výčep piva před obchodem, jsme rádi, že naše pípa si našla své stálé fanoušky (zdravíme do Berouna a Příbrami a speciálně krále opilců, bezednou jámu, zosobnění žízně, živoucího Rudu Pivrnce, hráče alkoholické extraligy, světce piva, nesmrtelného pana Lamu!).

Do budoucna pro vás chystáme řadu dalších novinek.

 

TS STORE JE OTEVŘEN KAŽDÝ VŠEDNÍ DEN OD 11:00 DO 18:00. V DEN DOMÁCÍHO ZÁPASU V EDENU JE OTEVŘENO VŽDY 3 HODINY PŘED VÝKOPEM A CCA 1 HODINU PO ZÁVĚREČNÉM HVIZDU.

 

Ať žije Tribuna Sever, pochválen buď Odbor přátel, ať žije Slavia!

Fotogalerie

22.11.2018 Pivo

Komentáře