Již za několik týdnů nás čeká prestižní futsalové derby na domácí půdě v Edenu!

 

 

Ve čtvrtek 20. listopadu od 18:00 přivítají naši futsalisté ve sportovní hale v Edenu tým z druhé strany řeky a Tribuna Sever nebude na zápase chybět!

Ti z vás, kteří v loňské sezoně derby navštvíli, potvrdí, že v hale panovala bouřlivá a fanatická atmosféra. Pro letošní derby je náš cíl vyšší - halu kompletně vyprodat a udělat z derby nezapomenutelný zážitek nejen pro hráče na palubovce, ale i pro všechny v ochozech! Derby tentokrát pojmeme ve velkém stylu, mimo jiné připravujeme několik velkých choreografií! V jednání je vlastní výčep piva TS za lidovou cenu. Připraveny budou samozřejmě i stánky se suvenýry Tribuny Sever.

Patronem utkání je brankář A týmu fotbalové Slavie Karel Hrubeš, který bude na utkání osobně přítomen. V jednání je další velká lahůdka - na tribunu by mezi nás měl zavítat velký slávistický srdcař, David Kalivoda!!!

Abychom byli na tribuně opravdu jednotní, platí na derby akce VŠICHNI V BÍLÉM! Vytáhněte proto bílá trička, ideálně s motivem TS!

Vedení futsalové Slavie nám vyšlo vstříc a již nyní jsou k dispozici vstupenky - v prodeji jsou ve fanshopu v Edenu a to za pouhých 50,- Kč. Hráči i všichni ostatní z klubu futsalu se na naši podporu těší a na tribuně nás potřebují - je důležité, abyste dorazili opravdu všichni a dotlačili svými hlasivkami slávisty k vítězství!

Jak to vypadá, když se na futsale pořádně fandí se můžete podívat například tady:

 

Ať žije Slavia!

30.10.2014 pan Pivo 0

Komentáře