V pátek exhibice TS vs. Slavia Praha!

V pátek 8.4. se v hale v pražském Edenu uskuteční exhibice mezi týmem Tribuny Sever a prvoligovou, futsalovou Slávií! :-)

 

 

 

Přijďte společně s futsalisty oslavit konec futsalové sezóny na exhibici mezi slávistickými fanoušky a hráči "A" týmu Slavie Praha!

Utkání se odehraje v pátek 8.4. od 20:00 v hale v Edenu, kde bude poté pokračovat slávistická párty společně s hráči futsalové Slavie!

Pro fanoušky je to ideální trénink před blížícím se fotbalovým derby a příjemné zpestření pátečního večera pro ty, kteří nemají nic v plánu (a impuls pro ty, kteří plán mají, aby ho zrušili)! :-)

Zápas to bude jistě zajímavý, to ne, že ne a za hráče výběru fanoušků slibujeme, že nedáme futsalistům nic zadarmo, naopak s námi budou mít velký problém a když se nám nebude dařit na palubovce, použijeme případně sílu! :-))

Z našeho dobře informovaného zdroje víme, že futsalisté kvůli tomuto zápasu trénují každý den dvoufázově a rozhodně neponechají nic náhodě. Je vidět, že strach z našeho týmu je obrovský! :-)

Tým fanoušků se připravuje také řádně, v pondělním přípravném zápase zvítězil proti týmu invalidů z Třebíče těsně 7:6 a tento výsledek nám do pátečního zápasu dává velkou naději! Největší vítězství si pak výběr "TS" připsal po přípravném zápase v naší oblíbené hospodě, kde v šesti lidech porazil 2 sudy!

Vše nasvědčuje velmi zajímavému a napínavému utkání, u kterého by neměl nikdo z vás chybět! Ihned po utkání navíc roztočíme i souboj v hospodě mezi těmito výběry, do kterého se může zapojit každý z vás! :-)

Doražte povzbudit oba týmy a poděkovat futsalistům za uplynulou sezónu, akce bude stát rozhodně za to!

Ať žije Slavia!

 

Info na stránkách futsalové Slavie ZDE!

 

05.04.2011 Tribuna Sever 22

Komentáře